ΛΕΜΦΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ

Αποτοξίνωση & τόνωση του οργανισμού
 

Yπάρχει στο σώμα μας ένα ολόκληρο σύστημα, που δουλεύει αθόρυβα, αλλά και πολύ σκληρά, προκειμένου να παραμείνουμε υγιείς: το λεμφικό σύστημα. Χωρίς αυτό το σώμα μας θα έμοιαζε μάλλον με μπαλόνι, πρησμένο καθώς θα ήταν εξαιτίας των κορεσμένων διαβάσεων της λέμφου.

Το λεμφικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση των τοξινών και των βακτηρίων από το σώμα μας, αλλά και για τη διακίνηση διαφόρων θρεπτικών ουσιών μέσα σε αυτό. Με το συγκεκριμένο είδος μασάζ, μέσα από απαλούς και ρυθμικούς χειρισμούς, προκαλούμε τη διέγερση της λέμφου με τέτοιο τρόπο, που μπορούμε να αυξήσουμε τη ροή της ακόμα και είκοσι φορές!

Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει ένα μπλοκαρισμένο λεμφικό σύστημα.

Η έντονη κόπωση ή ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό θα μπορούσαν να αποτελούν ενδείξεις ενός μπλοκαρισμένου λεμφικού συστήματος.

Η Λεμφική Αποστράγγιση αποτελεί την ιδανική θεραπεία ενάντια στα

οιδήματα που προκύπτουν από χειρουργικές επεμβάσεις.

Μέσα από την αποτοξίνωση ολόκληρου το σώματος, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση διαφόρων παθολογικών καταστάσεων του δέρματος, όπως η ακμή, οι ουλές, τα οιδήματα οι ευρυαγγείες κ.ά., αλλά και στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και της κυτταρίτιδας.

Η Λεμφική Αποστράγγιση αποτελεί την ιδανική θεραπεία για αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση του σώματος εκ των έσω και όχι επιφανειακά. Είναι ο σύμμαχός σου, για έναν υγιή οργανισμό.

 

Κλείστε Ραντεβού


Tηλ: 693 9386 549

7 Μέρες την εβδομάδα από 10:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.Διαμορφώνονται ειδικές τιμές ανάλογα με τον αριθμό των συνεδριών.
Ρωτήστε μας για τα ειδικά πακέτα.