ΣΟΥΔΙΚΟ
ΜΑΣΑΖ

H απόλυτη χαλάρωση
 

Το Σουηδικό, αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τύπο μασάζ στο δυτικό κόσμο. Πρωταρχικός του σκοπός, η χαλάρωση όλου του σώματος. Δε σταματά, όμως εκεί. Συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενώ προσδίδει τόνωση και ευεξία.

Με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, οι μύες αιματώνονται καλύτερα και κατ’ επέκταση αυξάνεται η θρέψη τους, απαλλάσσονται από τα προϊόντα της ανταλλαγής των καύσεων και από καματογόνες ουσίες, όπως το γαλακτικό οξύ. Αποσυμφορίζει το σώμα από τις εντάσεις, αφήνοντάς το πιο εύκαμπτο. Aκόμα, καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και έχει θετική επίδραση και στη διάθεσή μας, βοηθώντας να ξεπεράσουμε τις αϋπνίες και μακροπρόθεσμα το στρες που επιφέρει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Για το σουηδικό μασάζ χρησιμοποιείται λάδι με ένα μοναδικό μείγμα από αιθέρια έλαια, που συμβάλλουν στην απόλυτη χαλάρωση.

Oι περισσότεροι επιλέγουν ένα μασάζ διάρκειας 60 λεπτών. Ωστόσο η επιλογή μιας θεραπείας, διάρκειας 75- 90 λεπτών, δίνει τη δυνατότητα στο θεραπευτή να ασχοληθεί εκτενέστερα με το μυϊκό ιστό, ώστε να πετύχει τα ιδανικά αποτελέσματα.

Ένα δώρο για τον εαυτό σου, που θα σε γεμίσει ευφορία

 

Κλείστε Ραντεβού


Tηλ: 693 9386 549

7 Μέρες την εβδομάδα από 10:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.