Μικρές αλλά χρήσιμες συμβουλές για πριν το μασάζ!

Άδειο στομάχι

Θα προτείναμε για τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη συνεδρία, ώστε να έχεις χωνέψει το γεύμα πριν την έναρξή της. Θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου ξαπλωμένο μπρούμυτα με ένα γεμάτο στομάχι; Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του μασάζ, αυξάνεται η ροή του αίματος στο μυϊκό ιστό, απομακρύνοντας το αίμα που χρειάζεται ο οργανισμός για τη διαδικασία της πέψης. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει έντονο πόνο ή ακόμα και κράμπες.

Ιατρικό ιστορικό

Στο θεραπευτή, όπως και στο γιατρό, πρέπει να τα λέμε όλα! Τραυματισμοί, εγχειρίσεις, αλλεργίες, πίεση και κάθε πρόβλημα υγείας, μας βοηθάει να σχεδιάσουμε την κάθε συνεδρία και να την προσαρμόσουμε στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες, αποφεύγοντας τυχόν προβλήματα.

Αν θέλεις να γυμναστείς, καν’ το πριν το μασάζ!

Το μασάζ μετά τη γυμναστική, συμβάλλει στη χαλάρωση των τεταμένων ιστών και να επιτρέπει την πλήρη αποκατάσταση του σώματος. Αντίθετα, με τη γυμναστική μετά το μασάζ είναι πιθανό να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στους μύες που είχαν μόλις χαλαρώσει και να προκληθεί ακόμα και τραυματισμός.

Απόλαυσε ένα καυτό ντους

Με αυτό τον τρόπο βοηθάς να χαλαρώσει ο μυϊκός ιστός και έτσι να απομακρυνθεί γρηγορότερα κάθε ένταση κατά τη διάρκεια του μασάζ. Επιπλέον, η θεραπεύτριά σου, θα εκτιμήσει αυτή σου την καθαριότητα, για προφανείς λόγους! Και… κορίτσια, το αν έχετε ξυρίσει τα πόδια ή έχετε κάνει πεντικιούρ, πραγματικά δεν επηρεάζει σε τίποτα τη συνεδρία μας! Αφήστε το μυαλό να πετάξει μακριά από τις καθημερινές σας ανησυχίες και αφεθείτε σε αυτή τη μοναδική χαλάρωση!

Τι θα χρειαστείς

Το Allay φτάνει στο χώρο σου με το ειδικό κρεβάτι για το μασάζ, και τα απαραίτητα λάδια. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να κάνουμε την ατμόσφαιρα του χώρου σου πλήρως χαλαρωτική, με τη χρήση μουσικής, κεριών και αιθέριων ελαίων για τον αρωματισμό του. Εσύ το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια πετσέτα προσώπου και δύο πετσέτες σώματος ή δύο σεντόνια. Ένα για να ξαπλώσεις πάνω του και το άλλο για να σε σκεπάσει.

Το μασάζ είναι μια διαπροσωπική διαδικασία φροντίδας και το Allay θέλει να σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για αυτό, το πιο σημαντικό είναι να αισθανθείς άνετα, να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις!