To μασάζ με βεντούζες στο πρόσωπο έχει τρομερά αποτελέσματα, τόσο ως προς την αποτοξίνωση του προσώπου όσο και την αντιγήρανση και δεν αφήνει καμία μελανιά στο πρόσωπό. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απολαυστική και χαλαρωτική, και τα αποτελέσματα άμεσα και οφθαλμοφανή! Παραθέτουμε 6 λόγους, που βελτιώνουν τόσο την εικόνα, όσο και την υγεία του προσώπου σου, που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το facial cupping!

1. Ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου

Ο χρόνος περνά, αφήνοντας τα σημάδια του στο πρόσωπό μας. Ένα από αυτά είναι και η ελαστικότητα που χάνεται. Με την ενεργοποίηση του κολλαγόνου, το πρόσωπο φαίνεται νεότερο, πιο σφριγηλό και πιο απαλό.

Με το facial cupping, η επιδερμίδα σου ανανεώνεται!

2. Πες αντίο στο πρησμένο πρόσωπο

Αν μετά από μία υπέροχη βραδιά οινοποσίας, ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο, τότε το facial cupping, μπορεί να αναδείξει και πάλι τα ζυγωματικά σου, και να απομακρύνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Η αποτελεσματικότητά του είναι τέτοια, που ούτε make up δε θα χρειαστείς!

 

3. Ετοιμάσου να λάμψεις!

Μέσα από την αναρρόφηση, οι βεντούζες βοηθούν να ανέβει το αίμα προς την επιφάνεια του δέρματος, ανανεώνοντας το πρόσωπό σου. Ακόμα και αν το πρόσωπο  σου φανεί λίγο πιο κόκκινο από ότι συνήθως, αυτό θα φύγει μέσα σε δέκα λεπτά το πολύ, αφήνοντας πίσω μία αγγελική λάμψη.

 4. Συμβάλλει στην μεγαλύτερη απορρόφηση των προϊόντων

Μέσα από την αναρρόφηση ανοίγουν οι πόροι, συμβάλλοντας στην καλύτερη απορρόφηση των εκλεκτών προϊόντων που χρησιμοποιούμε στο Allay, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

 

5. Μειώνει τις λεπτές γραμμές

Με το πέρασμα του χρόνου οι ρυτίδες αποτελούν μία συνέπεια, που δεν μπορούμε να αποφύγουμε εντελώς. Για εκείνους που επιθυμούν να πολεμήσουν τα σημάδια του χρόνου με φυσικούς τρόπους, που δεν έχουν παρενέργειες, αλλά αντίθετα είναι ευεργετικοί για το σώμα, τότε το facial cupping, αποτελεί έναν εξαιρετικό σύμμαχο!

 

6. Μειώνει τις ατέλειες του προσώπου

Aν το πρόσωπό σου έχει ταλαιπωρηθεί από ακμή, ουλές, πανάδες ή δυσχρωμίες, τότε θα εκπλαγείς με την επίδραση που έχει το facial cupping στο δέρμα! Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα χρειαστούν περισσότερες από μία θεραπείες, αλλά οι αλλαγές δε θα αργήσουν να εμφανιστούν!

 

7. Σμίκρυνση των πόρων

Μεταξύ μας τώρα, ποιος δε θα ήθελε μικρότερους πόρους; Το facial cupping, συμβάλλει ακόμα και σε αυτό! Θα δεις αισθητή διαφορά από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

 

Αν είσαι σε εκείνη την κατηγορία που οι λεπτές γραμμές έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και αναζητούν μία πιο υγιή όψη, τότε πρέπει να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη θεραπεία. Επικοινώνησε μαζί μας, για να μας μιλήσεις για το πρόβλημά σου και να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις την καλύτερη φυσική θεραπεία για το δέρμα σου!