Rejuvance:  Αναζωογόνηση προσώπου μέσα από την απομάκρυνση των εντάσεων

 

Tο Rejuvance είναι μια φυσική, απλή και αποτελεσματική μέθοδος  αναζωογόνησης του προσώπου και βαθιάς χαλάρωσης του σώματος. Aποτελεί ένα ιδιαίτερα απαλό, αλλά και αποτελεσματικό τύπο μασάζ, και παρόλο που είναι πιο διαδεδομένο ανάμεσα στις γυναίκες, πρόκειται για μία θεραπεία, που απευθύνεται σε όλους! Ανεξαρτήτως φύλου & ηλικίας.

Το rejuvance αναζωογονεί το πρόσωπο, ενώ παράλληλα χαλαρώνει απίστευτα το σώμα & το νου.  Πρόκειται για μία ολιστική θεραπεία, καθώς επιδρά στο συνδετικό ιστό,  στο μυϊκό ιστό, αλλά και στους μεσημβρινούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναζωογονεί το πρόσωπο, ενώ παράλληλα χαλαρώνει απίστευτα το σώμα & το νου. Η τεχνική του είναι σχεδιασμένη για να “ανασηκώνει” και να αναζωογονεί κάθε κομμάτι του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων. Απελευθερώνει τους μύες του προσώπου από την ένταση που συσσωρεύουν καθημερινά δίνοντας τους ελαστικότητα και τόνωση. Επιπλέον, με την τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω, οι ρυτίδες απαλύνονται και οι τοξίνες αποβάλλονται δια μέσου της λέμφου. Με τον τρόπο αυτό η όψη σου επανακτά το αρχικό της σχήμα, και για αυτό ονομάζουμε το rejuvance φυσικό lifting.

Παραθέτουμε δέκα λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνεις Rejuvance!

 

1. Απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

2. Απομακρύνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια

3. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται αισθητά. Αυτό φαίνεται τόσο μέσα από το χρώμα του, όσο και από την υφή. Επίσης, συστέλλονται οι μεγάλοι πόροι

4. Οι τοξίνες απομακρύνονται

5. Aπομακρύνεται η ένταση που έχουν τα μάτια μετά από πολύ ώρα στον υπολογιστή ή πολύ διάβασμα

6. Οι μύες του προσώπου αποκτούν καλύτερη τόνωση & ελαστικότητα

7. Ηρεμεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, επιφέροντας μία απίστευτη χαλάρωση σε σώμα & μυαλό

8. Ανακούφιση από πονοκεφάλους & ημικρανίες

9. Βελτίωση του ύπνου

10. Απομακρύνει το άγχος

Ναι, κι όμως, τα κάνει όλα αυτά! Είναι μία εμπειρία που θα σε κάνει να την ερωτευτείς, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, όσο και μετά, απολαμβάνοντας τα αποτελέσματά της. Μία δοκιμή θα σε πείσει, για αυτό μη χάνεις χρόνο, και κανόνισε τη συνεδρία σου άμεσα!

Κατά τα άλλα είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία σου και για να σου δώσουμε όποια πληροφορία χρειάζεσαι!