Η πιο ευχάριστη και αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

 

Ακόμα κι αν ο καιρός έχει γυρίσματα και έντονη κυκλοθυμία, το καλοκαιράκι άρχισε να μυρίζει.

Και όσο νιώθεις την ανάγκη για ήλιο και για θάλασσα, άλλο τόσο νιώθεις και την ανάγκη να ξεφορτωθείς αυτή τη χαρακτηριστική ανάγλυφη υφή, που έχει δημιουργηθεί στο σώμα και ονομάζεται κυτταρίτιδα!

Και μαζί με το μαγιό, αναζητάς προϊόντα που εγγυώνται θαύματα, παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούσες τα προηγούμενα χρόνια, που υπόσχονταν τα ίδια, αλλά χωρίς να κρατούν τις υποσχέσεις τους. Η κυτταρίτιδα… βράχος!

Ψυχραιμία! Υπάρχει λύση, και λέγεται Cupping...

Να τα πάρουμε όμως, με τη σειρά.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Με τον όρο «κυτταρίτιδα» αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει την χαρακτηριστική μορφή «φλοιού πoρτoκαλιoύ».

Δημιουργείται εξαιτίας της κακής κυκλοφορίας του αίματος ή και της λέμφου.

Η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, το ποτό και η κακή διατροφή, μπορούν να διογκώσουν το πρόβλημα.

Αυτός ο ύπουλος εχθρός, όμως, μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και αν γυμνάζεσαι συστηματικά.

Ακόμα και αν προσέχεις τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σου.

Δεν μπορεί όμως παρά να οπισθοχωρίσει, όταν έρθει αντιμέτωπη με το Cupping ή αλλιώς, τις γνωστές σε όλους μας βεντούζες!

Cupping

Εφαρμόζοντας τη θεραπεία, προκαλούμε την αναρρόφηση του δέρματος. Η διαδικασία αυτή, ονομάζεται και αντίθετη πίεση. Με αυτό τον τρόπο, βοηθάμε την κυτταρίτιδα να “σπάσει”. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος, και το λίπος όπως και οι τοξίνες αποβάλλονται στο λεμφικό σύστημα, που με τη σειρά του τις αποβάλλει από το σώμα.

Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή ήδη από την πρώτη συνεδρία. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όποιο σημείο του σώματος εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Το δέρμα είναι ξεκάθαρα πιο λείο, πιο σφιχτό, με πιο υγιή όψη και ελαστικότητα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με λεμφική παροχέτευση.

Ρώτα μας για τις ειδικές προσφορές!

Οι μέρες περνούν και το καλοκαίρι πλησιάζει. Ετοιμάσου να το υποδεχτείς με την ανεμελιά που του πρέπει…

Κανόνισε τη θεραπεία σου άμεσα και για την κυτταρίτιδα μη σκας… Ασ’ την σε εμάς!

Allay Massage