6 φυτικά λάδια που θα ανανεώσουν το δέρμα σου

Η φύση μπορεί να μας παρέχει όλα όσα χρειαζόμαστε!

Το Allay Massage, μοιράζεται μαζί σου μερικά από τα πιο αγαπημένα του λάδια. Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, θα δεις τη λάμψη και την ελαστικότητα να επανέρχονται και να δίνουν ζωή στη θαμπή ή κουρασμένη επιδερμίδα!

1. Αβοκάντο

Θεωρείται από τα πλέον θρεπτικά λάδια, κυρίως για το αφυδατωμένο ή το ώριμο δέρμα. Πλούσιο σε βιταμίνες, αλλά και λιπαρά οξέα κάνει θαύματα όχι μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και στα μαλλιά!

2. Μακαντάμια

Επανορθώνει και προστατεύει το δέρμα, αποτρέπει την αφυδάτωση και καθυστερεί την γήρανση του δέρματος.

3. Σταφύλι

Συσφίγγει και τονώνει το δέρμα, μειώνει την εμφάνιση της λιπαρότητας, βοηθά να μειωθούν αισθητά τα σπυράκια και επανορθώνει κατεστραμμένα κύτταρα.

4. Βερίκοκο

Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, βελτιώνει την ελαστικότητα και λειαίνει της λεπτές γραμμές. Απομακρύνει το έντονο σμήγμα που φράσει τους πόρους.

5. Κάνναβη

Το έλαιο κάνναβης, ρυθμίζει την υγρασία και αποτρέπει την αφυδάτωση, χαρίζοντας έντονη ενυδάτωση. Προσφέρει αντηλιακή προστασία και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

6. Τριαντάφυλλο

Ο βασιλιάς των ελαίων ενάντια στη γήρανση! Επιδιορθώνει και προστατεύει το δέρμα ενώ παράλληλα το τονώνει, θεραπεύει την ακμή και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης